KERST 2025 - TAKE AWAY
Bestellen kan tot 21 december
telefonisch tijdens de openingsuren
of per mail (info@draaiboom.be)
of door het bestelformulier ingevuld binnen te brengen in het restaurant.
Vermeld bij je bestelling steeds het uur van afhalen.
Afhalen op 24 december tussen 12 en 17 uur.
Alle gerechten worden koud meegegeven.
Aperohapjes en Voorgerechten
Pompoenroomsoep met zachte curry (1 liter) - €9,50
Zeeuwse Creuses III (zelf te openen) - €3,90/stuk
Wildkroketten - €5,00/stuk
Kaaskroketten - €3,50/stuk
Grijze garnaalkroketten - €5,00/stuk
Paling in ‘t groen - €16,00
Gegratineerde visschelp - €14,50
Scampi’s in zachte curry - fijne groentjes (5 stuks) - €14,50
Duo van wildpaté - confijt - slaatje - notenrozijnenbrood - €13,50
Carpaccio van hert - beukenzwam - pompoen - €14,80
Carpaccio van octopus - pompelmoes - gemarineerde venkel - €14,80
Hoofdgerechten
Kreeft Belle-Vue - dagprijs
Kreeft met kruidenboter - dagprijs
Tongrolletjes op Normandische wijze - €28,50
Vispannetje op Oostendse wijze (zalm, kabeljauw, tong) - €27,50
Gevulde parelhoensuprème - portoroomsaus - wintergarnituur - €26,50
Stoverij van hert - ovengroentjes - €25,50
Fazantfilet - calvadosroomsaus - gebakken witloof - spruiten - €28,50
Hertenkalffilet - wildroomsaus - appel met veenbes - wintergarnituur - €30,50
Varkenshaasje - graanmosterdsaus - groentenboeket - €25,50
Tortellini met boschampignons (veggie) - €23,50
Bij elk hoofdgerecht kan je kiezen uit een bijgerecht. Het totaal aantal bijgerechten dient overeen te komen met het aantal hoofdgerechten.
frieten
kroketten
amandelkroketten
puree
gratin
brood
Desserts
Vanilleroomijs (1 liter) - €13,00
Mokkaroomijs (1 liter) - €13,00
Speculoosroomijs (1 liter) - €15,50
Chocolademousse - €5,00
Tiramisu - €5,00
Rijstpap op grootmoeders wijze - €5,00
Kaastaart met bosvruchten - €7,50
DRANKEN
Zin in een suggestiewijn? Vraag het even bij je afhaal.
