SUGGESTIES
Voorgerechten
Bisque van kreeft (€19,50)
Wildpaté - wildkroketje - confijt - notenrozijnentoast (€20,50)
Dom. Cauhapé Geyser - wit - glas €8,80 / 25 cl €17,20 / 50 cl €33,30 / fles €48,50
Gelakte wilde paling - boschampignons - brioche (€22,50)
Domaine Richeaume Cuvée Tradition - wit - glas €7,90 / 25 cl €15,50 / 50 cl €30,00 / fles €43,50
Paling in ‘t groen of gebakken paling (*suppl. €3,00)
Hoofdgerechten
Tongscharfilet - spinazie - kervelmousseline - hertoginnenaardappel (€29,50)
Limoux Garrabou La Fontvieille Chardonnay - wit - glas €8,10 / 25 cl €15,80 / 50 cl €30,70 / fles €44,50
Hertenkalf - herfstgarnituur - pastinaakgratin - wildjus (€36,20 - *suppl. €5,50)
Vacqueyras Pascal Héritiers Cheron-Misset - rood - glas €8,80 / 25 cl €17,20 / 50 cl €33,30 / fles €48,50
Hazenrugfilet ‘Harlekijn’ - rodekool - geroosterde pastinaak - rösti (€35,50)
Pécharmant Château Les Donats ‘RBelle’ - rood - glas €8,40 / 25 cl €16,40 / 50 cl €31,80 / fles €46,20
Ravioli met witloof - gorgonzola ‘Dolce’ - notensla (€25,50)
Paling in ‘t groen of gebakken paling (*suppl. €4,50)
Desserts
Rustiek appeltaartje - speculoosroomijs - karamel (€13,50)
Mousse van chocolade - kastanje - crumble van pecannoot (€12,50)
menu €53,50 (amuse - voorgerecht - hoofdgerecht - dessert)
* Gerecht met supplement in menu - Alle suggesties kan je ook apart bestellen
