SUGGESTIES
Voorgerechten
Pompoensoep - gerookte eend - toast (€17,50)
Wildpaté - wildkroketje - confijt - notenrozijnentoast (€20,50)
Dom. Cauhapé Geyser - Sud-Ouest - wit - glas €8,80 / 25 cl €17,20 / 50 cl €33,30 / fles €48,50
Sint-jakobsvruchten - gesmolten witloof - beurre-blanc (€23,50)
Altavins Ilercavonia - Terra Alta - wit - glas €7,60 / 25 cl €14,80 / 50 cl €27,70 / fles €41,50
Paling in ‘t groen of gebakken paling (*suppl. €3,00)
Hoofdgerechten
Babylotte - geplette aardappel - spitskool - vadouvan (€31,50)
Periani ‘Khikhvi’ - Georgië - wit - glas €8,60 / 25 cl €16,90 / 50 cl €32,70 / fles €47,60
Hertenkalf - herfstgarnituur - pastinaakgratin - wildjus (€36,20 - *suppl. €5,50)
Vacqueyras Pascal Héritiers Cheron-Misset - Côtes du Rhône - rood - glas €8,80 / 25 cl €17,20 / 50 cl €33,30 / fles €48,50
Fazant - witloof - spruitjes - calvadosroomsaus - amandelkroketjes (€31,50)
Barbera d’Asti Serra Domenico ‘La Padrona’ - Piemonte - rood - glas €8,70 / 25 cl €17,00 / 50 cl €32,80 / fles €47,70
Ravioloni met boschampignons en truffel (€27,50)
Paling in ‘t groen of gebakken paling (*suppl. €4,50)
Desserts
Rustiek appeltaartje - speculoosroomijs - karamel (€13,50)
Mousse van chocolade - kastanje - crumble van pecannoot (€12,50)
menu €53,50 (amuse - voorgerecht - hoofdgerecht - dessert)
* Gerecht met supplement in menu - Alle suggesties kan je ook apart bestellen
 

